Afspraak maken

Openingstijden

Onze praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. 

Spoedgevallen 

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst. Het spoednummer van de praktijk is 0481- 461233 en bij het keuzemenu optie 1.

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Afspraak maken 

 

Niet dringend?

Voor een afspraak die niet dringend is en niet vandaag of morgen hoeft plaats te vinden, kunt u zelf online een afspraak maken via MijnGezondheid.net. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u deze aanvragen via https://digid.nl/aanvragen               

Afspraak maken via de doktersassistente?

Dan kunt u de doktersassistente bellen voor een afspraak.

Zij is hiervoor bereikbaar tussen 08.00 – 10.00 uur, tussen 13.30 – 15.30 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur op telefoonnummer (0481) 461233 optie 4.

Triage door doktersassistente aan de telefoon:

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw komst en u meerdere vragen stellen. Dit doet de doktersassistente om te beoordelen hoe urgent de hulpvraag is en met hoeveel spoed een patiënt onderzocht en behandeld moet worden. Alle assistentes zijn goed opgeleid om de triage uit te kunnen voeren. Zij maken hierbij gebruik van NHG-protocollen.

Meer weten over triage?

 

 

Groepspraktijk

Onze praktijk is een groepspraktijk. Dat betekent dat u als patiënt bent ingeschreven bij alle vier de huisartsen. Bij het maken van een afspraak kunt u in principe bij alle vier de huisartsen en de waarnemend huisarts terecht. Desgewenst kunt u uw voorkeur voor een van de artsen aangeven.

Meer tijd nodig?

De standaard tijd voor een afspraak is 10 minuten. Heeft u meerdere onderwerpen en/of schat u in dat u meer tijd nodig heeft dan 10 minuten? Dan stellen we het op prijs als u dit doorgeeft aan de doktersassistente, zij plant dan een dubbel consult in (20 minuten). Op deze manier proberen wij de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Telefonisch consult

U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch consult. We verzoeken u dit voor 10.00 uur aan te vragen bij de doktersassistente. Ook dan zal de doktersassistente een inschatting maken van de mate van urgentie. De huisarts belt u in de loop van de afgesproken dag terug.

Visite

Als u om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kan komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het niet hebben van vervoer of tijd is geen reden voor het aanvragen van een visite. We verzoeken u om bij voorkeur voor 10.00 uur een visite aan te vragen bij de doktersassistente.